1985 Driehuis NH
+31 653788704
helen@topgrading.nl

Dienstverlening

Van Human Resources (HR) naar Human Experience (HX)

Topgrading adviseert en ondersteunt op alle aspecten van het personeelsbeleid in de organisatie:

Sluit jouw personeelsstrategie goed aan op je bedrijfsstrategie? 

De groei van je organisatie begint met het strategische personeelsbeleid, Als je weet waar je naar toe wilt groeien, weet je welke functies je in de toekomst nodig gaat hebben en kun je daar vast op anticiperen.

We gaan aan de slag met het aantrekkelijk zijn als werkgever (employer branding) en we werven en selecteren met het doel om succesvolle nieuwe collega’s aan te nemen. Je hebt goede arbeidsvoorwaarden , we zorgen dat nieuwe medewerkers snel effectief ingewerkt zijn en het naar hun zin hebben binnen de organisatie (onboarding).

Dan volgt het begeleiden van samenwerking in de organisatie en persoonlijke ontwikkeling van de mensen, het monitoren of medewerkers vitaal met plezier hun werk kunnen doen of, als het voorkomt, met verzuim aan de slag of bemiddelen in een arbeidsconflict.

De enkele keer dat er iemand vertrekt of beter kan vertrekken, gaan we dit goed begeleiden met als resultaat dat je ex-werknemer toch een ambassadeur voor je bedrijf blijft.

 

Waarom de naam Topgrading:

De inspiratie hiervoor komt door het boek Topgrading, geschreven door Brad Smart. Samengevat: vaak beginnen organisaties pas met werven als ze iemand nodig hebben. Maar als je voor kwaliteit wilt gaan en het beste talent aan wil trekken, is het beter om eerder te beginnen. De Topgrading methode laat zien hoe je als werkgever stap voor stap kunt zorgen dat je A-spelers in de markt naar je toetrekt en voorkomt dat je moet schikken voor nieuwe medewerkers die toevallig op dat moment beschikbaar zijn. Het is een proces om nieuwe, getalenteerde medewerkers te werven, te selecteren en te ontwikkelen. Het doel hierbij is dat je niet schikt voor wat op dat moment toevallig beschikbaar is – het beste uit het slechtste – maar dat je je standaard verhoogt en alleen voor A-spelers gaat. Alleen met de beste medewerkers kun je moeiteloos en zonder gedoe groeien.