1985 Driehuis NH
+31 653788704
helen@topgrading.nl

Over ons

Van Human Resources (HR) naar Human Experience (HX)

Helen Bogaers

Ik heb vanaf 2012 ervaring als HR manager voor een succesvolle start-up die van 10 mensen naar 95 mensen groeide. Begin 2020 heb ik de keuze gemaakt om niet meer in dienst van 1 werkgever te werken maar om meer MKB bedrijven te ondersteunen met hun HR beleid. Het is mijn passie om te werken aan het welzijn (geluk) van medewerkers in organisaties omdat ik er van overtuigd ben dat gelukkige medewerkers voor gelukkige klanten zorgen. Gelukkig is dit inmiddels ook volop gebleken bij organisaties en beschreven in diverse boeken en aangetoond in onderzoeken.

Ik ondersteun ondernemers met zowel strategische als uitvoerende opdrachten die betrekking hebben op medewerkers van kleine tot middelgrote MKB-bedrijven.  Ik vind het heel gaaf om met gedreven ondernemers samen te werken en hen te kunnen ontlasten met de taken op gebied van personeel en organisatie die er in een bedrijf zijn.  De ondernemers kunnen hun kostbare tijd aan hun eigen specialisme besteden.

Met mijn ervaring als zowel HR manager als freelance Recruiter bij corporate organisaties ondersteun ik ondernemers, naast strategische en uitvoerende HR taken ook om echt goede mensen in dienst te nemen. Mijn plezier in werving en selectie is ook de onderliggende reden voor de naam van mijn bedrijf, Topgrading.

De naam Topgrading is bekend geworden door het gelijknamige boek van Brad Smart. Het is een proces om nieuwe, getalenteerde medewerkers te werven, selecteren en te ontwikkelen. Het doel is dat je voor A-players gaat omdat je alleen met de beste medewerkers moeiteloos kunt groeien.

Meer informatie over mijn ervaring, carrière en opleidingen vind je op mijn LinkedIn pagina.